Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Μεγάλη γιορτή σε όλο το Δήμο Δοξάτου για την «Δημιουργική Ανατροπή»


ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΡΕΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΛΑΚΑΚΗ (ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΡΓΙΩΝ.


Μεγάλη γιορτή σε όλο το Δήμο Δοξάτου για την «Δημιουργική Ανατροπή»

Από πολύ νωρίς φάνηκε το κλίμα της ανατροπής των ποσοστών στον Β’ γύρο στο Δήμο Δοξάτου, καθώς η ροή επίσημων και ανεπίσημων αποτελεσμάτων έδειχνε ότι ο κ. Δαλακάκης αυξάνει ψήφους, ακόμη και σε τμήματα που είχε μεγάλη διαφορά εις βάρος του στον Α’ γύρο.
Το γιορτινό κλίμα ξεκίνησε από νωρίς και στα δύο εκλογικά κέντρα του κ. Δαλακάκη σε Άγιο Αθανάσιο και Καλαμπάκι. Όσο περνούσε η ώρα και διαφαινόταν ότι νέος Δήμαρχος Δοξάτου θα είναι ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική Κίνηση για την Ανατροπή» τόσο ο κόσμος αυξανόταν, ενώ κατά τη διάρκεια της μεγάλης βραδιάς ο κ. Δαλακάκης επισκέφτηκε και τις 4 μεγάλες Κοινότητες του Δήμου (Αγ. Αθανάσιο, Δοξάτο, Καλαμπάκι, Κύργια) και αποθεώθηκε από τον κόσμο. Οι στιγμές ήταν συγκινητικές, καθώς υπήρχαν πολίτες που έκλαιγαν από χαρά για την μεγάλη ανατροπή στο Δήμο. Η μεγάλη γιορτή για τη νίκη του κ. Δαλακάκη κράτησε μέχρι τα ξημερώματα, ενώ τις επόμενες ημέρες ο κ. Δαλακάκης είχε συνεχείς συναντήσεις με φίλους του συνδυασμού του σε όλες τις κοινότητες του Δήμου.
 
«Η πραγματική νίκη έρχεται κάθε μέρα με τον καθημερινό αγώνα που θα κάνουμε για όλους τους πολίτες»

Σε δηλώσεις του το βράδυ των εκλογών και ενώ είχε κερδίσει τις εκλογές, ο νέος Δήμαρχος Δοξάτου κ. Δαλακάκης δήλωσε: «Την ανατροπή δεν την περιμέναμε μόνο εμείς, την ανατροπή την περίμενε όλος ο τόπος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους. Σε όσους δεν μας ψήφισαν και σε όσους απείχαν θέλω να τους πω ότι εγώ υπόσχομαι να τιμήσω και τους ίδιους, γιατί πραγματική νίκη δεν είναι η σημερινή. Η πραγματική νίκη έρχεται κάθε μέρα με τον καθημερινό αγώνα που θα κάνουμε για όλους τους πολίτες», ενώ πρόσθεσε για την επόμενη μέρα: «Υπάρχει σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα. Θα επισκεφτώ τις υπηρεσίες του Δήμου για να γνωριστώ καλύτερα με τους υπαλλήλους, το προσωπικό, τους συνεργάτες, για να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε από τώρα».


"ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου